به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، حسين زارع صفت با بيان اين مطلب در چهارمين نشست تخصصي فرمانداران، شهرداران و روئساي ادارت ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرهاي نمونه گردشگري كه پيش از ظهر امروز در نيشابور برگزار شد افزود: نيشابور داراي ظرفيت هاي بي شماري در حوزه گردشگري است كه بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: خوشبختانه بارقه هاي اميد از توجه به گردشگري و اهميت به اين صنعت در كشور به وجود آمده بنابر اين بايد از ظرفيت ها و فرصت هاي به وجود امده به بهترين نحو استفاده كرد.
وي با اشاره به اهميت شهرهاي نمونه گردشگري گفت: امروزه شهرها به عنوان مبداء وممقصد گردشگري از اهميت بسيار بالايي برخودار هستند و اقتصاد گردشگري در اين شهرها مورد توجه قرار دارد.
وي گفت: در حال حاضر ما نيازمند يك فضاي تعاملي هستيم چراكه گردشگري يك فرايند است كه همه در آن نقش دارند.
زارع صفت افزود: مهمان نوازي و احترام به مهمان يكي از سنت هاي قديمي و هميشگي ايرانيان است لذا به بهره گيري از همين سنت نيكو مي توان به برنامه ريزي براي ارائه خدمات هرچه مطلوب به گردشگران اعم از گردشگران داخلي و خارجي اقدام كرد.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي به نقش شهرداري ها در توسعه گردشگري اشاره كرد و افزود: با ايجاد زير ساخت هاي گردشگري و ايجاد فضاي تعاملي مي توان به ارتقاء صنعت گردشگري كمك كرد.
وي ادامه داد: هر شهر مي تواند براي خودش برند سازي كند و در اين ميان سوغات هر شهر مي تواند به عنوان برند آن شهر مورد توجه قرار گيرد.
وي هم چنين به انتخاب مشهد به عنوان پايتخت فرهنگ جهان اسلام در سال 2017 ميلادي اشاره كرد و افزود: اين يك فرصت مهم و ارزشمند براي مشهد است تا بتواند از اين فرصت در توسعه و رشد صنعت گردشگري بهترين استفاده را ببرد.
زارع صفت به برگزاري چهارمين نشست تخصصي فرمانداران، شهرداران و روئساي ادارت ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرهاي نمونه گردشگري كشور اشاره و خاطر نشان كرد: برگزاري اين گونه نشست هاي تخصصي كمك فراواني به توسعه و رشد صنعت گردشگري مي كند.
انتهای پیام/